Du behöver
Fläskytterfilé
Ris
Skärbräda
Kniv
Sweet & sour sås
Svartpeppar
Grillkrydda
Salt
Margarin/smör att steka i
Kastrull/Stekpanna
Gör såhär
Mät upp önskat ris (enligt hur många portioner)
Koka riset på svag värme (jag valde nr 4)
skär fläskytterfilén i skivor och sen i små bitar.
Bryn smöret du ska steka i.
När smöret är brynt,så häll ner köttbitarna i grytan, Sen när bitarna fått en liten brun färg så börja krydda med de kryddor du vill ha
Jag brukar krydda 2 omgångar.
Jag använde dock Svartpeppar,grillkrydda, salt.
När du kryddat enligt önskemål, så rör du om.
Efter en stund tillsätter du Sweet & Sour burken.
Till sist när riset är färdigt, så blanda ihop det med grytan.
Färdigt, smaklig måltid :)